Virtuvė kartu su valgomuoju

Puikiai išplanuota kampinė virtuvė kartu su stalu. Viską ko reikia rasite vos pasisukę, labai praktiška ir patogu.

Virtuvė

Virtuvė – viena iš pagrindinių erdvių namuose. Čia gaminame valgį, geriame kavą su draugais, diskutuojame šeimyniniais klausimais. Dėl šios priežasties labai svarbu patogiai įsirengti virtuvę, kad galėtume nevaržomai visu tuo mėgautis. Dažnai naujai įrengiamuose namuose virtuvės baldai tampa pirmu ir svarbiausiu pirkiniu, pagal kurį planuojama likusi namų erdvė. Mes pasirūpinsime, kad baldai būtų pritaikyti kiekvieno kliento poreikiams, skoniui, gyvenimo būdui ir individualiai erdvei.

 

Stumdomų durų sistemos

Stumdomos durys – idealus pasirinkimas kai praktiškumo bei vietos taupymo sumetimais nesinori įprastų spintų su atveriamomis durimis. Tai universalus sprendimas įvairiose namų erdvėse: jos tinka spintoms, drabužinėms, gali pasitarnauti kaip pertvara.
Galimybė vidinę spintos struktūrą pritaikyti konkretiems asmeniniams poreikiams yra bene didžiausias tokių spintų pliusas. Standartų čia neegzistuoja: užsisakydami spintą su stumdomomis durimis, galite viską susiplanuoti iki menkiausių smulkmenų – apgalvoti, ką ir kaip ketinate laikyti.

Spintų aukštis ir plotis gali  būti lengvai pritaikomas prie esamos erdvės.